Email

harald.scheldeman@hotmail.com

Telefoon

(+32) 490 11 32 64

Over Mezelf

Over EcoScaping

Tuin- en Landschapsarchitect

EcoScaping werd op 14 oktober 2020 als bijberoep opgericht door Harald Scheldeman. Harald studeerde in 2018 af als landschaps- en tuinarchitect aan de School of Arts te Gent. Tijdens zijn studies heeft Harald stage gevolgd bij Pro Natura VZW waar hij de kneepjes van het vak heeft geleerd omtrent ecologisch groenbeheer en ecologische landschaps- en tuinarchitectuur. Na zijn studies is Harald aan de slag gegaan bij boomkwekerij Willaert te Roeselare waar hij tot op heden deel uitmaakt van de dagdagelijkse werking in de verkoop.

Ecoscaping Tuinarchitect Harald Scheldeman
Harald Scheldeman
Ontwerpplan MPI de kindervriend breed
Waarom kiezen voor EcoScaping

Ecologisch Tuin- en Landschapsontwerp

Duurzaam Tuinontwerp

Duurzaam ontwerpen, daar staat EcoScaping voor. Daarom probeert EcoScaping zo veel mogelijk materialen vanop het terrein te hergebruiken in het ontwerp. Dit is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor de portefeuille! Zijn er toch nog nieuwe materialen nodig? Dan wordt er steeds voor kwalitieve, onderhoudsvriendelijke en duurzaam geproduceerde grondstoffen gekozen.

Ecologisch Beplantingsplan

Door gebruik te maken van doelgerichte plantencombinaties die aanleiding geven tot meer insecten / vogels / zoogdieren in de tuin wil EcoScaping meewerken aan het biodiversiteitsverhaal. Zo heeft niet alleen u iets aan uw tuin, maar ook de dieren die in uw naaste omgeving leven.

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Door het principe van ‘de juiste plant op de juiste standplaats’ te hanteren werkt EcoScaping richting het ontwerpen van onderhoudsvriendelijke tuinen die zichzelf (deels) onderhouden op natuurlijke wijze. Opgelet, een volledig onderhoudsvrije tuin bestaat niet.

Vrijblijvend Gesprek

Op zoek naar een duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwerp van uw tuin? EcoScaping kan het voor u uitwerken! Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek omtrent het ontwerp van uw droomtuin.